my b'day

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, October 28, 2011

My bIrThDay ParTY

OK NI NAK CERITA TENTANG B'DAY PARTY....SEBENARNYA B'DAY PARTY NI 10/7...TAPI LUPA NK UPLOAD GAMBAR HUHU..
                                            NK TENGOK GAMBAR...????
ini baby comel...iman


alis & mardiah is my fwen


my fwens..

ok,,upload ni dulu,k ada lagi tapi mls nnty sambung...







                                               

peperiksaan akhir tahun....

hallluuuuuu, dah lama x update blog (bukanye lama sangat pon)...ermmm minggu lepas semua sekolah jawab peperiksaan akhir tahun....takutnya tgk markah mt,bm1,bm2,kh,bi,pj,mz,sv, & lain-lain..markah boleh tahan la..tapi sorang pon x dapat 5A (bukan upsr)....saya dapat 4A 1B.....b- bi..x pe janji dapat no.1 or 2...3 bolehla bolehla....

Thursday, October 13, 2011

13 /10/11



bestnya semalam,tapi ade yg tak best sebab kuning last ( T _T )...merah first,biru second,hijau third....merah main tipu orang kena duduk kan belon untuk letup kan tapi cikgu pakai pin..tu sebab merah first.....dah la kalah nk wat camana tahun lepas pon last.....ermmmmm

Wednesday, October 5, 2011

latihan sukan akhir tahun

 dah lama x update blogkan...tapi x ade lame sangat.rabu and khamis semua murid sk pulai akan mengadakan sukan akhir tahun..rumah sukan saya warna kuning kerabad diraja...huhuhu.ok ni nk cita sikit.. cercite ceciter.pada suatu hari......tadi dekat sekolah ada kemalangan dah 3/4 kali dah berlaku ...kemalangan berlaku tetap sama time lompat jauh.. tadi ciin (solihin)dia lompat jauh tapi masa time rehat...time waktu rehat mmg takut gile..kitorang tgh mkn tiba tiba tgk ada ambulans mmg terkejut la...pastu kawan kata ciin terseliuh...teperanjat sgt....dia masuk hospital, and kena bedah kaki,mak dia pulak kena bedah telinga tak tahu kenapa...yg penting kuning mesti menang....hahahaha :)