my b'day

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, September 20, 2011

july 16


JULY 16
16 julai saya pergi ke penang jumpa kakak saya di bayan lepas,penang..saya pergi ke Bukit Bendera (Penang Hill).best sangat . bila tiba diatas kitorang ape lagi bergambarlah....keadaan di sana agak sibuk biasa tempat pelancong la kata kan...lagi best masa gi Cameron Highlands...best sangat sejuk sangat kat sana macam dimana kita pergi disitu ade air-con.hahahahaha....saye beli pencil case,t-shirt strawberi,pokok anggur,pokok bunga,teh,bantal strawberi dan sebagainya....kitorang menginap di VILLA DAHLIA....malam-malam kitorang gi pasar malam kat cameron..bukan kat melaka je ade kat Cameron pun ade....


tea.!!!tea..!!!tea...!!!!


ni gambar dgn kakak <3<3<3




ni gambar @ penang hill


ni abg am & kak uda


ni mak & ati



Monday, September 19, 2011

my sis wedding day

17/ 9/ 2011 : tarikh akk ku kawen,akk ku masa tu comel,cantik & mcm ratu...tapi sehari je sbb kn raja sehari..mlm nikah tu dgn 1 lafaz sahaja akk ku  dh jadi isteri yg sah...pada mlm tu akk ku pakai baju nikah warna krim ,pada mlm tu juga akk ku pakai baju songket warna oren..dia pakai sanggul lintang,siang tu masa sanding dia pakai baju warna pink hijau...so sweet

                       

time potong kek
                              


cantik....



baju korea






                                                               abg am <3 kak uda





salam....





mlm berinai....




                                          

project maksu ,hanis 'n' iman

ni project hanis ,maksu & iman


first picture:- police girl.her name is hanis najwa.



dia sgt nkl.. dia gemok sgt...haha
tapi skrg dia dah kurus tapi berat juga mcm beras..hahaha
dia ade seorang adik comel sgt budak tu sekarang dia 
dah besar dah 9 bulan
nama dia  farish nur iman
nama gelaran dia iman

ank sapa la ni ??comey kan mcm ratu hahahaha (perasan )ni saya farsyah aqilah nodin
10 thn...

ni saya 'n' amera
  




                                                    
                               

Friday, September 9, 2011

cikgu yunus ...!!!cikgu..!!!!cikgu...!!!

cikgu yunus..!!!!cikgu yunus..!!!cikgu yunus..!!!..pada 9/9/2011 cikgu yunus dtg kerumah saya masa tu semua akn pakai tudung hahahah sebab takut...masa tu dlm rumah tu hnya ade 5 orang (hanis iman,saya,along,ati)mak and abah masa tu gi menjemput kt umah cikgu hjh zainab....mmg terkejut msa tu...tak pernah pon tgk die dtg raya kt umah..hahahaha

hari raya..!!

assalamualaikum..
hari raya dah pun tiba sekarang hari raya yang ke 12 (10 /9/2011).tahun ni gambar raya x banyak...tahun ni kitorang sekeluarga pakai baju kurung tema kelabu pink....x lupa juga semalam bufday hanis...and kelmarin bufday along...happy birthday ....hari rabu and jumaat kite jadi postgirl..hahahakena hantar kad jemputan ke majlis perkahwinan ika & ikram.