my b'day

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, July 30, 2011

ramadan..oh...ramadan

"aku merindui ramadan dan berpuasa di bulan ramadan kerana diriku akan di beri ganjaran pahala yg amat tinggi nilai nya..."
tadi nk upload gambar tapi x sempat so now saye nk upload image..........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

selamat berpuasa di bulan yg mulia...
ikhlas dari farsyah sekeluarga...
<3<3






Friday, July 29, 2011

kite lapor...kite lapor

kite lapor kite lapor
ermmm lapor nye hari ini kn best klu hari ini dapat makan pizza hut....tu je yg aku ingat...eh lupa lak hari isnin kite dah puasa... kepada semua orang islam selamat berpuasa di bulan yg mulia ini....

Wednesday, July 27, 2011

peperiksaan datang lagi...

ohhhh tidakkkkkkk..... peperiksaan dtg lagi....minggu ni peperiksaan bulanan sk agama jaim pulai...minggu depan sk pulai....alamakkkkkkkk kena baca buku ni untuk bertanding dengan budak pandai contohnya budak barisan saya die pandai sangat setiap akhir tahun kitorang bergilir gilir ade masa kite je no 1 akhir tahun ade masa kite no 2 akhir tahun...ni nk lawan ngan budak sebelah pulak die lelaki mmg pandai...ade lagi satu budak ni perangai dia mcm ustaz kite satu kelas panggil die ustaz.ustaz ni pandai sangat....akhir tahun yg lepas dia dapat no 2 best sangat..



Tuesday, July 26, 2011

16 JULY

16 JULY
16 julai saya and keluarga gi ke penang....kami sekeluarga gi ke bukit bendera ketika berada di sana...kitorang naik penang hill best sangat....lepastu masa kitorang balik 19 july kitorang gi cameron highlands best sangat and sejuk sangat...kitorang beli semua nya strawberry kat cameron kan ade strawberri so semua kitorang beli strawberri..hahaha kt sana kitorang menginap di villa dahlia...best sangat kat villa tu tak ade air-con sebab kan kt sana dh sejuk so x ya pasang air-con....hahahaha



malaysia vs singapura...

hari sabtu minggu lepas malaysia lawan singapura...erm malaysia kalah 5-3..tapi mcm mana pun malaysia ngan singapura lawan balik yeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeye..minta-minta kali kedua malaysia lawan singapura malaysia menang.....

GO MALAYSIA !!!!!GO!!GO!!GO!!!

Tuesday, July 5, 2011

My b'day party

10/7/11 iz my b'day party,time to x ramai juga yg dtg ade yg bagi beg new york tapi dalamnye ade pencil terengganu je ,ade yg bagi buku cerita dari perpustakaan lama dia,ade yg bagi buku nota,mcm mcm la..and terima kasih for along bg fendi ati kakuda sebab kongsi duit untuk b day asyah.thank kt mak sebab goreng nugget,kentang thank untuk abah sebab gantung belon and gantung tulisan "happy bithday"walaupon x ade r...nnty la upload gambar k...

facebook...facebook....

facebook...facebook....
x de keje lain ke selain buka facebook....????
bosanlah kalau asyik buka facebook je...
tapi klu ade blog kita boleh taip...



bosan...lapar


ermmm,laparnya hari ini .... nk mkn ape ????
biskut..??pisang goreng??roti??? atau buger.....??

bsan la nk buat ape ni....????ermmmmmm.............