my b'day

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, October 23, 2010

horray!! dah ada e-mail....!!!!!!!

gembiranya hari ini .....sebab kita dah buat e-mail........:)
bestnya ........:) kalau ada e-mail boleh hantar kat cikgu
yes....yes....yes...yes....yes......
bestnya........:)

Friday, October 22, 2010

peperiksaan akhir tahun....!!!!!

good morning.........:)
minggu depan dah nak mejalani ujian........
takutnya nanti kalau dapat nombor bawah 1 2 3......
ok lah ni nak sarapan pulak....
lepas tu nak baca buku......

bye~bye......:)

Sunday, October 17, 2010

barney i luv u..

lagu ni just for my anakbuah .........
sebab dia suka dengan lagu ni.........

Saturday, October 16, 2010

Saturday, September 18, 2010

Thursday, September 9, 2010

~hari raya datang lagi ~

saya nak ucapkan' SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN'



DARI ;FARSYAH AQILAH DAN KELUARGA SAYA.

Monday, August 30, 2010

merdeka!merdeka!merdeka!

hari ini dah merdeka yg ke-53.jom semua kita sambut merdeka nak tak! ok jom kita sambut sama- sama.merdeka!!merdeka!!merdeka!!jap lagi saya nak pergi shopping.bye- bye.
lagi sekali; merdeka!!merdeka!!merdeka!!


merdeka! merdeka! merdeka!


Text Color
Link
Align LeftAlign CenterAlign RightJustify Full
Numbered ListBulleted ListBlockquote
Check Spelling
Add Image
Add Video
Remove Formatting from selection
Preview
Post Options
Labels for this post:
e.g. scooters, vacation, fall
Shortcuts: press Ctrl with: B = Bold, I = Italic, P = Publish, S = Save, D = Draft more
Draft autosaved at 12:02 PM

Saturday, August 28, 2010

shopping raya & menu berbuka

hari Text Colorini kita pergi SHOPPING!kita beli kasut raya n cekak rambut.tadi kita gi kat mahkota(mp),dataran pahlawan & jaya jusco(jj).

tadi kita buka pizza,murtabak,rendang daging, kari kepala ikan..pastu mak beli air soya n epal..sedap sangat.kita makan sampai kenyang.now dah tak larat nak jalan..

ok la, nak gi sembahyang terawikh..selamat berpuasa semua...

Thursday, August 26, 2010

Thursday, August 19, 2010

menu berbuka puasa&baju raya

semalam saya berbuka menu sotong goreng tepung,nasi,air sirap bandung cincau,ayam percik & kupang siksawa.hari ini saya makan udg goreng tepung,nasi lemak sambal ikan bilis ,air bandung ais skrim soda,ayam percik & rendang daging.saya rasa lagi sedap kalau mak saya masak daripada makan kat kedai. betul tak ?

korang dah beli baju raya tak saya dah beli tapi saya buat baju maxi cantik tau.hehehe.

Sunday, May 30, 2010

tanah pusaka

Sungguh gemilang negeri ku
Yang ku puja oh tanah Malaysia
DI merata dunia harum semerbak
Namamu oh Malaysia

Aman makmur kaya raya
slama lama hidup maju jaya
kau tanah pusaka
negara ku yg berdaulat dan merdeka

tanah pusaka bertuah
berbagai bansa di dalamnya
hidup aman dan bersama
bersatu kerja untuk bangsa

musuh melangar ku gempur
sungguh rela ku gugur kerana
kau tanah pusaka
biar putih tulang jangan putih mata

Saturday, May 29, 2010

bercuti

saya akan bercuti di penang,perlis &padang besar. saya menginap di hotel.saya berasa sangat gembira..


majlis perkahwinan
pada 26 jun 2010 saya akan menjadi "flower's girl" :-) masa kak ita kahwin.

Thursday, May 27, 2010

hari peperiksaan

saya sekolah di sekolah kebangsaan pulai. minggu depan saya akan menjalani peperiksaan pertengahan tahun pada hari isnin-jumaat.jadi dari hari ni saya kena berlajar untuk mendapat nombor satu.
hari tu hari guru saya beri guru kelas saya hadiah cawan.kawan saya banyak yang beri cawan.saya membuat persembahan hari tu.saya menyanyi bersama kawan -kawan saya.

Saturday, May 22, 2010

biodata saya~~~

nama; farsyah aqilah nodin
umur; 9 tahun
alamat: km16,kampung pulai,merlimau,melaka,77300
nombor tel;017-8477897
hobi;membaca

Thursday, May 20, 2010

Hello

hello..nama saya farsyah aqilah..saya baru je wat blog

have a nice day!







yang kecik tu anak buah saya..hanis najwa